Luottamuksellisuus

REKISTERISELOSTE: Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste. REKISTERINPITÄJÄ: Jep Jep Oy (Y-tunnus: 1518681-3) Ukkolantie 7, 80130 Joensuu REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ: Jami Laakkonen Sähköposti jami@jepjep.fi REKISTERIN NIMI: Jep Jep Oy (www.jepjep.fi) asiakasrekisteri REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE: Henkilö on rekisteröitynyt Jep Jep Oy:n asiakkaaksi tai ostanut Jep Jep Oy:stä tavaraa. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS: Rekisterin käyttötarkoitus on Jep Jep Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää Jep Jep Oy:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Jep Jep Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Jep Jep Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä sähköpostitse Jep Jep Oy:n rekisterinhoitajalle. REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT: Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja: Henkilön etu- ja sukunimi Sähköpostiosoite Postiosoite Puhelinnumero Tiedot käsitellyistä tilauksista TIETOJEN LUOVUTUS: Tietoja ei luovuteta Jep Jep Oy:n ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä. REKISTERIN SUOJAUS: Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Jep Jep Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Jep Jep Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.
Jatka
FLTRXi-16
FLTRXi-16
29.950,00€
Ostoskorisi on tyhjä
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote varten.
Tarkennettu haku
Kieli
Finnish English